Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

boss paints

Harol

viega

BOSS paints is een 100% Belgische producent van kwaliteitsverven die hetzij rechtstreeks aan professionals levert, hetzij aan particulieren via de eigen winkelketen colora.

We maken er een punt van te luisteren naar de noden van onze klanten, en hen bij te staan met de beste verf én meest passende adviesverlening, zodat ze zich nooit in de steek gelaten voelen.

Bij BOSS Paints willen we er alles voor doen om te zorgen dat onze klanten vol vertrouwen kunnen focussen op het verven en zo het best mogelijke resultaat kunnen neerzetten.

https://pro.bosspaints.be

De architecturale buiten- en binnenzonwering, rolluiken en poorten van Harol sluiten naadloos aan bij ieder concept. En zijn helemaal conform de laatste trends, normen en reglementering.

We denken op maat, want zoals elk ontwerp uniek is, moeten onze oplossingen dat ook zijn. Zo ook voor de prijs. We plaatsen onze voorstellen zélf, met een eigen montageteam.

285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten.

www.harol.be

Als drijvende kracht achter innovatie in de installatiesector zien wij het als onze plicht om het leven van mensen beter te maken.

Wij denken daarbij in oplossingen, niet in producten, en geven antwoorden op de vragen van morgen. Onze blik is gericht op de toekomst. Wij dragen verantwoordelijkheid voor het milieu, voor onszelf en voor de generaties die na ons komen. Wij zien het daarbij als onze taak om de drinkwaterhygiëne, de energie-efficiëntie, het comfort en de veiligheid in gebouwen te handhaven en verder te ontwikkelen.

Met onze intelligente systemen installeren wij de levensaders van de gebouwen van morgen, zo maken wij van ruimtes leefruimtes.

www.viega.be