Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

 

AssaAbloy

 

Desso

rockfon

ASSA ABLOY Entrance Systems, onderdeel van ASSA ABLOY, is ‘s werelds meest complete leverancier van automatische toegangsoplossingen. Onze merken Besam, Crawford, Megadoor en Albany zijn al decennia marktleiders in hun specialisatie.
Al onze oplossingen samen vormen een totaalaanbod voor de toegang tot uw gebouw – vooraan, achteraan en binnenin en dit voor zowel de levering van nieuwe producten als voor het aanbieden van onderhoud, herstellingen en upgrades.

www.assaabloyentrance.be

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Onder het merk Caparol zijn naast verf ook beits, lak en decoratieve afwerkingsproducten, bouwchemische producten voor vloeren en gevelisolatiesystemen verkrijgbaar. Caparol is onderdeel van DAW Coatings Nederland in Nederland en DAW Belgium in België.

www.caparol.be

Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®.

www.desso.be

 

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten.

www.harol.be

 

rockfon

 

siemens

 

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.be

Siemens is een technologische topspeler die kan bogen op meer dan 160 jaar geschiedenis. De groep legt zich toe op vier toekomstgerichte Sectoren: Industry, Infrastructure & Cities, Energy en Healthcare.

www.siemens.be

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd opgericht in Wenen in het jaar 1819. Intussen is de groep uitgegroeid tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. De Wienerberger groep is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203 fabrieken circa 14.000 werknemers te werk.

www.wienerberger.be