Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Kenniscentrum 60plus en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

 

Deceuninck

rockfon

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Onder het merk Caparol zijn naast verf ook beits, lak en decoratieve afwerkingsproducten, bouwchemische producten voor vloeren en gevelisolatiesystemen verkrijgbaar. Caparol is onderdeel van DAW Coatings Nederland in Nederland en DAW Belgium in België.

www.caparol.be

 

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, binnenhuisbekleding, gevel- en dakrandbekleding. Deceuninck biedt hiervoor oplossingen aan, die gekenmerkt worden door een elegant en duurzaam design en die een minimale ecologische voetafdruk achterlaten.

www.deceuninck.be

 

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten.

www.harol.be

 

 

 

siemens

IVC Group is de grootste producent van luxevinyltegels, vinyl op rol en tapijttegels. IVC Group gaat tot het uiterste om de ideale oplossing te vinden voor uw project, rekening houdend met prestaties, design, akoestiek, comfort, plaatsing en recyclage.

www.ivc-commercial.com

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.be

Siemens is een technologische topspeler die kan bogen op meer dan 160 jaar geschiedenis. De groep legt zich toe op vier toekomstgerichte Sectoren: Industry, Infrastructure & Cities, Energy en Healthcare.

www.siemens.be

.

 

.

Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste kwaliteit. Al meer dan 115 jaar lang, toen alles begon met de visie om een revolutie in de installatietechniek te ontketenen. Met internationaal meer dan 4.000 medewerkers hebben we ons op de wereldmarkt ontwikkeld, maar zijn we een familiebedrijf met eigen waarden gebleven. Alleen zo kunnen we wereldwijd kwaliteit “Made in Germany” garanderen, en producten van het hoogste niveau leveren.

www.viega.be

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd opgericht in Wenen in het jaar 1819. Intussen is de groep uitgegroeid tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. De Wienerberger groep is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203 fabrieken circa 14.000 werknemers te werk.

www.wienerberger.be